IMG_8550.jpg

Tankcontainers

Als onderdeel van de CIMC Enric groep, ’s werelds grootste tankcontainerbouwer, verzorgt Burg Service de volledige afhandeling van alle tankcontainers die in Europa geleverd worden. Burg Service is verantwoordelijk voor de tankcontainer vanaf het moment dat deze aankomt in de haven van Rotterdam tot aan het moment dat de tankcontainer afgehaald wordt door de klant in Moerdijk.


Eventuele transportschade wordt gerepareerd, de tankcontainer wordt volledig gewassen en waar nodig worden specifieke klantwensen gemodificeerd aan de tankcontainer. Daarnaast beschikken wij over een ruime werkplaats, met een capaciteit van 40 stuks tankcontainer, waarin we onafhankelijk van de weersomstandigheden optimaal kunnen werken.


Werkzaamheden zoals reparaties, testen en modificaties kunnen op een zeer effectieve en efficiënte wijze uitgevoerd worden met korte doorlooptijden. Voor nieuwe en gebruikte tankcontainers kunt u altijd bij ons terecht. We hebben altijd voorraad tankcontainers beschikbaar of kunnen daar op zeer korte termijn over beschikken.


Ook voor specifieke tankcontainers die volledig dienen te volden aan uw eisen en wensen kunt u bij ons terecht.

onderhoud.jpg

Directe offerte aanvragen voor onderhoud

nu aanvragen
Offerte blok nieuwbouw intra TG Smilde (1).JPG

Directe offerte aanvragen voor nieuwbouw

nu aanvragen