BURGSERVICE

 

Service zit bij ons in de naam

leer ons kennen

Burg Service B.V. wil een “one stop service provider “ zijn voor klanten uit de intermodale transportsector, met name voor vervoerders, operators en verhuurders in de chemie, pharma, voeding, cosmetica, landbouw en automotive streeft Burg Service B.V. naar het bieden van kwalitatieve, betrouwbare, veilige en efficiënte oplossingen voor nieuwbouw, onderhoud en modificaties. 

repair.jpg

REPARATIES AAN

ALLE CONTAINERS

 

 

 

onze diensten
support_icon.png
Snelle Service

Snelheid is geen loos begrip bij Burg Service. Wij begrijpen heel goed dat uw tijd erg kostbaar is. Onze processen zijn dan ook zodanig georganiseerd dat wij de overeengekomen afspraken perfect kunnen nakomen. Dankzij onze bereikbaarheid, inrichting, uitrusting en hulpmiddelen én de zeer goede afspraken met onze leveranciers leveren wij onze diensten op het snelheidsniveau dat u verkiest!
settings_icon.png
Wij zijn flexibel

Wat onderscheidt een goede serviceprovider van anderen? Vooral zijn flexibiliteit. Dit uit zich bij Burg Service op diverse manieren. Zo zorgen wij dat uw transportmiddel snel weer beschikbaar is, op het tijdstip dat u wenst. Daarnaast toont Burg Service zich ook flexibel in zijn dienstenaanbod. Zo gaan wij uitdagingen niet uit de weg!
mortarboard_icon.png
Alle kennis in huis

Door jarenlange ervaring en tal van specialistische opleidingen heeft ons management en personeel zich door de jaren heen verder ontwikkeld in de finesses van haar activiteiten. Vrijwel alle medewerkers beschikken over een zeer ruime ervaring.
lightning_icon.png
Schade afhandeling

Bij schade kunnen onze medewerkers u direct een prijsindicatie geven. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wanneer de reparatie kan worden uitgevoerd Hierdoor kunt u snel weer aan de slag en wordt stilstand van het materieel tot een minimum beperkt.
stock_icon.png
Moderne werkplaatsen

Aan de Middenweg in Moerdijk bevinden zich de werkplaatsen van Burg Service van maar liefst 5500 m2. Deze moderne reparatiewerkplaatsen voor tankcontainers en tankopleggers beschikken over alle benodigde reparatiefaciliteiten en voldoende opstel- en parkeerterreinen rondom. Zo kunnen wij u het hele jaar door perfecte service bieden.
support_icon.png
Door onze mankracht

Wij werken met een team van medewerkers die uitblinken in vakkennis en betrokkenheid. Een goede langetermijnrelatie met leveranciers en andere partners is essentieel voor het behalen van onze doelstellingen
onderhoud.jpg

Directe offerte aanvragen voor onderhoud

nu aanvragen
Offerte blok nieuwbouw intra TG Smilde (1).JPG

Directe offerte aanvragen voor nieuwbouw

nu aanvragen