IMG_8522.jpg

Burg Service, uw one stop

partner in tank transport.

stock_icon.png

 

Overdekte containerloods

 

support_icon.png

 

Snelle service

 

settings_icon.png

 

Wij zijn flexibel

 

mortarboard_icon.png

 

Alle kennis in huis

 

lightning_icon.png

Schade controleurs

Jan Bunk1.JPG
Jan Bunk

Managing Director

j.bunk@burgservice.nl
+31 (0)88 00 30 801

Diensten

 

Burg Service is de specialist op het gebied van onderhoud, keuring, reparatie en modificatie aan tankopleggers en tankcontainers, alsmede het in- en verkopen van nieuwe en gebruikte tankcontainers. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en leveren van melk- en mestopleggers.

 

Bij Burg Service kunt u terecht voor een zeer ruim dienstenpakket. Wij zijn continue gefocust op het snel, effectief en kwalitatief hoogwaardig uitvoeren van de werkzaamheden. Hierbij wordt stilstand van het materieel tot een minimum beperkt.

 

Beschadiging aan uw transportmateriaal?

 

Wanneer uw transportmaterieel beschadigd raakt, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt hersteld. Bij Burg Service zorgen wij voor een snel en nauwkeurig herstel van uw tankoplegger of tankcontainer. In onze twee vestigingen beschikken wij namelijk over ruim 70 werkplekken, waar alle werkzaamheden snel, kwalitatief en effectief worden uitgevoerd. Doordat onze gecertificeerde medewerkers allround zijn getraind kunnen vrijwel alle werkzaamheden binnen ons bedrijf door een monteur zelfstandig uitgevoerd worden.

 

Ook voor werkzaamheden aan het oplegger chassis beschikken wij over alle benodigde apparatuur, zoals een hypermoderne.

 

RDW-erkend keuringsstation

 

Burg Service is een full service keuringsstation met RDW-erkenning. U kunt dus niet alleen bij ons terecht voor de driejaarlijkse hydro pneumatische tankkeuring, maar ook voor zowel de verplichte APK als de ADR/VLG-keuring voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.

 

Vestigingen

 

Burg Service kent twee vestigingen; een vestiging in Barneveld en een vestiging in Moerdijk. De vestigingen van Burg Service zijn voorzien van alle benodigde machines om maatwerk te leveren aan iedere tank. In ons magazijn zijn vrijwel alle container- en traileronderdelen op voorraad. Hierdoor kunt u snel weer de weg op.

 

Burg Service Barneveld
 

In onze vestiging in Barneveld worden de melk- en mestopleggers geheel opgebouwd en voorzien van de meest doordachte technieken. Deze technieken worden toegepast in zowel het onderstel, de tank en de pompinstallatie aan de achterzijde. Alle wagens zijn daarnaast uiteraard voorzien van GPRS en/of hypermoderne weegsystemen. Dit maakt het werk in het veld niet alleen makkelijker en sneller, maar ook eenvoudiger en veiliger.

 

Burg Service Moerdijk
 

Burg Service in Moerdijk beheert tevens het depot van de CIMC-Enric tankcontainers. De nieuwe tankcontainers worden per schip vanuit China naar Antwerpen en Rotterdam getransporteerd. Door het aanhouden van een strakke planning weten wij precies wanneer het schip de haven binnenloopt en wanneer wij de containers aan de eindgebruiker kunnen leveren. Eenmaal in de haven aangekomen regelen wij het vervoer van de containers naar ons bedrijf. Aansluitend worden de gewenste aanpassingen en eindinspecties uitgevoerd. Pas dan is de tankcontainer klaar voor aflevering.

 

onderhoud.jpg

Directe offerte aanvragen voor onderhoud

nu aanvragen
Offerte blok nieuwbouw intra TG Smilde (1).JPG

Directe offerte aanvragen voor nieuwbouw

nu aanvragen