Container / Trailer Sales

Burg Service is ook hèt adres voor koop en verkoop van alle soorten containers, nieuw en gebruikt.

Natuurlijk zijn we gespecialiseerd in tankcontainers en tankopleggers voor vervoer van levensmiddelen en chemicals , zowel voor rail-road als deepseatransport.

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van tankcontainers aan:

  • 20" ISO 24.000 ltr.Tankcontainer UN Portable RVS316L 
  • 20" ISO 26.000 ltr.Tankcontainer UN Portable RVS316L 
  • 7.15 mtr. 30.000 ltr.Universal Swap Tankcontainer IMO4 
  • 7.82 mtr. 32.000 ltr.Universal Swap Tankcontainer IMO4 
  • 7.82 mtr. 35.000 ltr.Universal Swap Tankcontainer IMO4

De specificaties worden uiteraard geheel tailor-made aan uw wensen aangepast.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook voor de benodigde keuringen, certificaten, reparaties en modificaties zorgdragen en verzekert het CIMC-BURG netwerk de service wereldwijd.

Thierry Ponsen of Peter Rozenbrand staan u graag te woord als u vragen heeft ten aanzien van specificaties en prijzen. Belt u hen gerust.

In onze vestiging Barneveld wordt de mooiste, lichtste, grootste en snelste HOBUR Rijdende Melk Ontvangst oplegger ontwikkeld, gebouwd en verkocht.

Daar zijn we zeer succesvol mee durven we te stellen. Al jaren zijn wij met de HOBUR RMO de absolute marktleider in Europa.

Dat hebben we te danken aan innovatief denken, gebruik maken van hoogwaardige materialen en een zeer trouwe klantenkring.

Vrijwel alle melk – en kaasfabrikanten van naam gebruiken al sinds jaar dag naar volle tevredenheid de HOBUR RMO vanwege zijn functionaliteit, betrouwbaarheid en rentabiliteit.

Ook onze snelle 1.600 ltr/min pomp wordt zeer gewaardeerd in de zuivelmarkt.

De zelfde kwaliteitsnormen worden gehanteerd voor onze HOBUR mesttankoplegger, ook een product wat met veel kennis van zaken, vakmanschap en liefde wordt vervaardigd in Barneveld.

Alle informatie met betrekking tot de HOBUR RMO en mesttankwagen zal Evert van Maanen u graag vrijblijvend geven.

Regelmatig hebben wij een aantal gebruikte tankopleggers en/of tankcontainers in voorraad op onze vestiging Moerdijk. Informeert u gerust eens als u op zoek bent.

A Company of CIMC-BURG